Lataa Spotify-musiikkia

Musiikki tekee arjesta juhlaa ja Spotify-suoratoistopalvelusta löytää tilanteeseen sopivaa musiikkia lähes aina. Jos ei ole Spotify Premiumia, ei palvelua pysty kuitenkaan käyttämään offline-tilassa. Onneksi tähän ongelmaan on olemassa ratkaisu. Audials Music on sovellus, jonka ansiosta musiikin lataamisesta on pystytty tekemään helpompaa kuin koskaan.

Spotify Premium ilmainen kokeilu ei kestä ikuisesti

Spotify Premium on nykyään käytössä monilla, jotka kuuntelevat musiikkia aktiivisesti lähes joka päivä. Musiikki tuo motivaatioita sateisiin päiviin ja luo tunnelman jokaiseen juhlaan. Spotify Premium –tilauksesta joutuu kuitenkin maksamaan kuukausittain. Jos kuuntelee vain muutamia suosikkiartistejaan, ei tilauksesta maksaminen ole välttämättä hyvä idea. Toisaalta, kappaleiden kuuntelu offline-tilassa onnistuu ainoastaan silloin, kun on käytössä palvelun Premium-versio. Kun Spotifyn tarjoama ilmainen kokeilu siis päättyy, menettää kaikki ladatut soittolistansa. Tämän takia musiikin lataaminen Spotifysta omalle laitteelleen voi olla ihan hyvä idea.

Lataa Spotify-musiikkia helposti Audials Music –sovelluksella

Jos tykkäät kuunnella musiikkia, mutta et halua maksaa Spotify Premium –versiosta, voi toimiva musiikin lataamiseen tarkoitettu sovellus pelastaa päivän. Sovelluksen asennuksen jälkeen on vain valittava musiikkitiedostolle sopiva tiedostomuoto, joka on yleensä MP3-tiedosta. Suurin osa laitteista tukee MP3-äänitiedostoja, jolloin voi rauhassa ladata musiikkikappaleen myöhemmin esimerkiksi älypuhelimeensa.

Varmista, että high speed –ominaisuus ei ole käytössä ennen musiikkikappaleen nauhoittamista. Muuten Spotify saattaa evätä oikeutesi tiliin, sillä palvelu saattaa tulkita nauhoittamisen epäilyttäväksi käyttäytymiseksi.

Audials Music nauhoittaa kappaleen samalla, kun soitat sen Spotify-palvelussa. Tämä saattaa kuulostaa hieman pitkäveteiseltä, mutta toisaalta ainakaan kappaleen äänenlaatu ei kärsi. Sovellus osaa yhdistää kappaleet myös albumien kuviin ja nimiin, joten et joudu käyttämään turhaan aikaan kappaleiden kategorisointiin.

 Kun lataus on valmis, se ladataan suoraan laitteellesi. Musiikin pystyy lataamaan erikseen myös puhelimelle, josta musiikkia kuunnellaan nykypäivänä kaikkein eniten. Jos tämä kuulosta hyvältä, lataa Spotify-musiikkia Audials Music –sovelluksella.

Luo ladatuista kappaleista soittolistoja

Kun kappaleet on ladattu sille soveltuvalla sovelluksella, on aika kategorisoida kappaleet soittolistoihin. Esimerkiksi opiskelua ja keskittymistä varten voi luoda oman soittolistan. Moni tykkää kuunnella musiikkia myös treenatessaan ja Spotifysta kannattaa ladata myös mukavaa treenimusiikkia.

Suosikkikappaleensa voi laittaa täysin erilliseen soittolistaan, jota voi kuunnella silloin, kun tarvitsee motivaatiota harmaaseen päivään.

Kuuntele musiikkia riippumatta siitä, missä olet

Parasta on se, ettei ladattujen musiikkikappaleiden kuunteluun tarvita hyvää verkkoyhteyttä. Aina välillä nimittäin käy niin, että puhelimenkin netti pettää, jolloin ei pystykään kuuntelemaan lempikappaleitaan ajan kuluksi. Esimerkiksi junamatka kuluu heti nopeammin, kun pystyy kuuntelemaan musiikkia ja samalla katsomaan maisemia ikkunasta.

Moni kuuntelee musiikkia myös lentokoneessa, jolloin kaikkien laitteiden on oltava lentokonetilassa. Muuten jatkuva paikallaan istuminen saattaa tuntua tylsältä ja puuduttavalta.

Älä levitä musiikkia eteenpäin laittomasti

Asia, jota ei todellakaan saa jättää huomiotta, kun puhutaan Spotify-musiikin lataamisesta, on tekijänoikeuslaki. On nimittäin oltava huolellinen, ettei laitteelleen ladattuja kappaleita vahingossakaan välitä muille. Jos tämä tulee ilmi, voi siitä seurata sakkoja. Älä siis riko toiminnallasi lakia. Kukaan ei kuitenkaan kiellä musiikin lataamista omalle laitteelleen, vaan voit kuunnella sovelluksella ladattua musiikkia hyvällä omatunnolla. Ongelma on läsnä vain silloin, jos musiikkia levittää eteenpäin tavalla tai toisella.

Yhteenveto

Et ole ehkä koskaan ole tullut ajatelleeksi, että musiikkikappaleita voisi ladata sovelluksella suoraan tietokoneelle. Nykyään tämä on kuitenkin erittäin helppoa Audials Music –sovelluksen kaltaisilla innovaatioilla. Kun lataa Spotify-musiikkia, voi kappaleet kategorisoida itse soittolistoihin, joita pystyy myöhemmin kuuntelemaan myös offline-tilassa.