Lataa Netflix-elokuvia

Netflix-elokuvat ovat mukavaa viihdettä joka tilanteeseen, oli kyse sitten mukavasta koti-illasta, jolloin haluaa vain käpertyä vilttiin sohvalle tai pitkästä junamatkasta. Moni ei kuitenkaan tiedä, että Netflix-elokuvia on mahdollista ladata laitteelleen, jolloin niitä pystyy katsomaan milloin tahansa ja jopa ilman verkkoyhteyttä. Miten tämä on mahdollista?

Parhaat Netflix-elokuvat

Netflixin valikoima on erittäin laaja ja moni varmasti tietää tunteen, kun sopivan elokuvan löytäminen tuntuu vievän ikuisuuden. Palvelussa on kuitenkin joitakin kultakimpaleita, jotka ovat selvästi ylitse muiden. Jos tykkää esimerkiksi draamaelokuvista Marriage Story on varma valinta. Myös Poika raidallisessa pyjamassa – elokuva on tuonut monen tunteet pintaan.

Kauhuelokuvien ystävälle esimerkiksi Midsommar voisi olla kiinnostava elokuvavalinta, sillä elokuva hyödyntää psykologista kauhua. Mitä pidemmälle elokuvaa katsoo, sitä oudommaksi tarina muuttuu. Netflixissä on myös erittäin paljon toimintaelokuvia, joista vaikkapa Spider Man on todellinen klassikko.

Toisaalta, jos kaipaa jotain hauskempaa ja rauhallisempaa, niin Netflix-palvelusta löytyy myös suurin osa Ghibli-elokuvista. Ne ovat kuuluisia mielenkiintoisista juonistaan sekä hienoista animaatioista. Vaikka Ghibli-elokuvat ovat animaatioita, ne ovat viihdyttävää katseltavaa myös aikuisille. Lapsetkin kyllä löytävät Netflixin valikoimasta paljon katseltavaa perhe-elokuvien joukosta.

Katso elokuvia ilman Netflix-tilausta ja offline-tilassa

Netflixissä on kuukauden ilmainen kokeilu, mutta tämän jälkeen ei elokuvia enää pääse katsomaan. Jos tilauksen aikana ei siis ehdi katsomaan kaikkia suosikkielokuviaan, ei ole hassumpi idea ladata elokuvia laitteelleen. Ladattuja Netflix-elokuvia pystyy katsomaan myös offline-tilassa, kun on esimerkiksi lentokoneessa tai junassa. Kotonakin netti saattaa joskus temppuilla suoratoistopalveluita käytettäessä, sillä suoratoisto käyttää huomattavasti enemmän laajakaistaa kuin tavallinen netissä surffaaminen. Elokuvien lataaminen voi siis pelastaa useammankin sateisen päivän ja helpottaa elämää huomattavasti.

Lataa Netflix-elokuvia Audials Movie –sovelluksella

Netflix-elokuvien lataamiseen ei tarvitse sen kummempia poppas konsteja. Tarvitaan vain toimiva ja laadukas elokuvien tallentamiseen tarkoitettu sovellus. Audials Movie – sovellus on ehdottomasti erittäin käytännöllinen sovellus, jonka avulla elokuvat pystyy nauhoittamaan vain yhdellä klikkauksella.

Ensin sovellus on tietysti ladattava laitteelle ja sovelluksesta on oma versionsa sekä Mac- että Windows-laitteelle. Seuraavaksi on valittava ladattavalle elokuvalle sopiva tiedostomuoto, joka yleensä on MP4-tiedosto. Itse elokuvan nauhoittaminen ei ole hankalaa, vaan sovelluksesta on vain avattava Record while streaming –tila. Elokuva siis tallennetaan samalla, kun se pyörii tietokoneellasi. Kannattaa kuitenkin nauhoittaa elokuva normaalilla nopeudella, sillä Netflix huomaa, jos käytät high speed –ominaisuutta.

Kun lataus on valmis, elokuva ladataan tiedostona laitteellesi. Koska kyseessä on iso tiedosto, kannattaa varmistaa, että laitteellasi on riittävästi tilaa. Varsinkin Mac-laitteiden tallennustila tuppaa helposti loppumaan kesken. Elokuvat voi olla kätevää tallentaa esimerkiksi erilliselle kovalevylle, jolloin ne eivät turhaan vie tilaa tietokoneeltasi. Elokuvia pystyy halutessaan katselemaan myös älytelevisiosta, kun yhdistät tietokoneesi siihen kaapelilla.

Muista ottaa tekijänoikeusvaatimukset huomioon

Kun lataa Netflix-elokuvia sovelluksen avulla, on muistettava kunnioittaa tekijänoikeuslakia. Ei ole nimittäin sallittua jakaa ladattuja elokuvia eteenpäin esimerkiksi ystävilleen. Jos paljastuu, että elokuvia on jossain muodossa jakanut eteenpäin, voi tästä saada sakkoa. Elokuvan tekijöillä on nimittäin oikeus päättää, missä heidän elokuviaan näytetään julkisesti. He ovat antaneet tämän luvan Netflixille, mutta yksityishenkilöillä ei tätä lupaa ole.

Elokuvat tekevät elämästä mukavampaa

Netflix-elokuvien katselu on hyvä tapa rentoutua pitkän viikon jälkeen ja on siis hyvä, kun elokuvia on ladannut laitteelleen pahan päivän varalle. Näin elokuvien katsomisesta ei tarvitse maksaa ja voi nauttia niistä myös silloin, kun ei ole verkkoyhteyttä. Audials Movie –sovellus on tehnyt elokuvien lataamisesta helpompaa kuin koskaan.