Turvallinen krypto kaupankäynti

Kryptovaluutta maailma kerää koko ajan enemmän kiinnostuneita sijoittajia puoleensa. Se sisältää hyvin monia mahdollisuuksia, joten ei ole ihme, että monet haluavat ottaa siitä hyödyn.

Jos sinä olet kiinnostunut aloittamaan krypto kaupankäynnin, on hyvin tärkeää, että otat tietyt asiat huomioon etukäteen. Näihin kuuluu tietenkin monet erilaiset turvallisuustekijät, sillä kukaan ei halua tuntea olevansa vaarassa, kun he käyvät kauppaa. Sen takia olemme luoneet tämän artikkelin. Avullamme opit kryptovaluutan riskeistä, ja tietenkin miten voit minimoida ne mahdollisimman pieneksi.

Korkea volatiliteetti sisältää riskinsä

Vaikka kryptovaluutta ei ole enää uusi asia, yllättävän monet ihmiset vieläkin epäilevät sen turvallisuutta. Yleisesti ottaen voidaan sanoa, että nämä ihmiset ovat yleensä henkilöitä, jotka eivät tiedä asiasta kovin paljoa. He yleensä huomauttavat varsinkin siitä asiasta, kuinka korkea riski krypto valuuttoihin liittyy.

Kieltämättä, niihin liittyy riski. Tämä johtuu kryptovaluuttojen korkeasta volatiliteetista. Korkea volatiliteetti tarkoittaa sitä, että kryptovaluuttojen arvo vaihtelee uskomattoman paljon hyvin lyhyessä ajassa. On kuitenkin kaksi asiaa, jonka nämä epäilevät ihmiset unohtavat mainita.

Ensimmäisenä, jos päätät sijoittaa krypto valuuttoihin pitkäaikaisesti, minimoit korkean volatiliteetin aiheuttamaa riskiä paljon. Vaikka arvo vaihtelee paljon lyhyessä ajassa, jos tutustumme pitempään aikaan, arvo nousee ylöspäin. Tällä tavalla voit onnistua tekemään paremmin tuottoa. Lisäksi korkea volatiliteetti tarkoittaa myös sitä, että se mahdollistaa todella uskomattomia tuottoja. Juuri sen takia jotkut kokeneet sijoittajat ovat onnistuneet tekemään jättimäisiä summia.

Valitse turvallinen vaihto

Kaiken kaikkiaan, voit itse vaikuttaa hyvin paljon siihen, kuinka turvallinen krypto kaupankäynti on. Kaikki tämä alkaa valitsemalla turvallinen vaihto. Vaihto tarkoittaa sivustoa tai palvelua, jonka avulla vaihdat fiat-valuuttaa kryptovaluuttaan. Jos siis olet ostamassa kryptovaluuttaa ensimmäistä kertaa, tulet oletettavasti käyttämään juuri vaihtoa.

Koska sinun tulee asettaa vaihdolle maksutiedot, on erityisen tärkeää, että valitset turvallisen sivuston. Tässä asiassa kannattaa luottaa kokeneiden sijoittajien arvosteluihin. Toisin sanoen tutustu vaihtoihin, joita muut sijoittajat käyttävät. Jos vaihtoa käyttää tuhannet muut ihmiset, voit olla varsin varma sen olevan täysin luotettava sivusto.

Säilytä kryptovaluuttaa turvallisesti

Vaikka valitsisit turvallisen vaihdon, on tärkeää pitää mielessä, että sivusto on tarkoitettu vain kryptovaluutan ostamiseen. Toisin sanoen ne eivät ole hyvä paikka säilyttää valuuttaa pitkää aikaa.

Sen sijaan on parempi idea siirtää haluamasi kryptot niille tarkoitettuun lompakkoon. Ethän pitäisi seteleitä kädessäsi sen jälkeen, kun olet nostanut ne automaatista. Krypto lompakoita on olemassa erilaisia eri tarkoituksiin. Jos haluat käydä kauppaa, suosittelemme niin sanottua kuumaa lompakkoa, ja jos haluat säilyttää kryptoa pidemmän aikaa niin sanottu hardware-lompakko on parempi idea. Itse asiassa suurella osaa sijoittajista on molemmat lompakot käytössä. Siten he pääsevät käyttämään kryptovaluuttaa juuri haluamallaan tavalla.

Perinteiset internet turvatoimet pitävät sinut turvassa

Koska krypto kauppa tapahtuu verkossa, on hyvin tärkeää, että pidät perinteiset internet turvatoimet mielessä. Valitse itsellesi vahva salasana, ja on muutenkin suositeltavaa käyttää eri salasanaa eri sivustoilla. Tällä tavalla teet hakkerien työstä hankalampaa.

Jos haluat hieman lisää turvaa, voit myös käyttää kaksivaiheista tunnistautumista. Tähän on muutama eri vaihtoehto kuten tekstiviestipalvelu. Vaikka se on jo hyvä vaihtoehto, erillisen sovelluksen käyttäminen on paljon turvallisempi. Tutustu siis vaihtoehtoihin kuten Authy, ja ota se käyttöön kaikilla mahdollisilla sivustoilla.

Suosi kaupankäyntiä netissä

Vaikka kryptovaluutta kauppa perustuu paljon internetiin, se ei ole ainoa mahdollisuus. Jotkut kaupankävijät käyvät nimittäin myös krypto kauppaa niin sanotusti oikeassa maailmassa, tavaten muita sijoittajia. Suosittelemme kuitenkin pysymään verkossa. Loppujen lopuksi toiset sijoittajat ovat usein tuntemattomia ihmisiä, joten heidän tapaaminen oikeassa maailmassa ei ole aina paras vaihtoehto, tai ainakaan turvallisin.